Kirsten

Mijn naam is Kirsten Vos-Kompaan, ik ben 35 jaar oud. Ik woon in samen met mijn man en 3 dochters van 9, 6 en 4 jaar oud in Friesland. Ik ben heel blij dat ik, ondanks de afstand, de kans krijg om dit jaar voor het eerst als loper mee te gaan met team 40 Daniel den Hoed.

Ik had nog nooit van familiehuis Daniel den Hoed en de Roparun gehoord, totdat mijn vader in 2014 voor een seconde opinion in de Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam terecht kon. Al snel maakten mijn ouders vanwege de grote afstand kennis met de mogelijkheden van het Familiehuis. Voor mijn ouders voelde dit als thuiskomen. Zelf heb ik er tijdens opnames van mijn vader ook meerdere keren mogen logeren, en ervaren hoe vreselijk belangrijk het is om dichtbij elkaar te kunnen zijn in moeilijke tijden.

In september 2017 overleed mijn vader. Helaas moesten we een jaar later ook afscheid nemen van mijn schoonvader. Samen zijn ze mijn directe drijfveer voor deze fysieke en mentaal mentale uitdaging.

Ik zet mij daarom graag sportief in om het leven van kanker patiƫnten in welke vorm ook wat dragelijker te maken. Met andere woorden: leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden.

Het zal emotioneel worden, maar ik ga er voor de volle 100% voor! Tot ziens in Rotterdam!

Kirsten