Onze nieuwe trailer!

Geplaatst in Blog 0

Onze oude trailer, op het startterrein van de Roparun in 2018
20 mei 2019 Team 40

Begin dit jaar ontdekten wij dat onze oude, vertrouwde trailer niet meer door de APK zou komen, complete delen leken weggerot te zijn. Onze oude vertrouwde trailer was voorzien van een keukenblok, toilet, 9 bedden en zelfs een douche. Begin dit jaar leek het er even op dat wij tijdens onze 25e jubileumeditie niet zouden beschikken over een trailer.

Gelukkig hebben we Alex. Onze vaste chauffeur heeft stad en land afgebeld opzoek naar een oplossing en uiteindelijk een compleet nieuwe trailer geregeld! Echt fantastisch, wij waren euforisch toen we dit nieuws hoorden. Na de euforie kwam wel langzaam het besef dat we nog maar een paar maanden hadden om de nieuwe trailer gereed te maken voor de Roparun. Gelukkig hebben wij veel handige teamleden en al snel stonden wij zaterdag na zaterdag te timmeren, te zagen en te schroeven. De trailer is momenteel, twee weken voor vertrek, bijna gereed.

Onze nieuwe trailer hebben we voor het huiselijke gevoel voorzien van een heuse laminaatvloer!

De douche hebben we weggelaten, om zodoende meer ruimte te creƫren voor opslag. Van de Karwei Carnisselande hebben wij een indrukwekkende hoeveelheid hout gekregen waarmee alles opgebouwd is.

Alle bruikbare onderdelen van onze oude trailer zijn zorgvuldig losgehaald en hergebruikt voor de opbouw van de nieuwe trailer

Het nieuwe toilet is inmiddels voorzien van een deur. Ook de 9 bedden welke te zien zijn op de achtergrond zijn inmiddels gereed.

De komende weken zullen wij nog hard bezig zijn met klussen, wij danken al onze sponsoren en teamleden voor het beschikbaar gestelde materiaal en de geweldige inzet!

Onze nieuwe trailer is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Van Helvert Metalen
www.helvertmetals.com

De Gier Rotterdam
www.de-gier.com

Berser Group
www.berser.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.