Nieuwe shirts met dank aan Intersport Doesburg!

Geplaatst in Blog 0

Nieuwe shirtsponsor!

21 september 2018 Mario

Ruim 13.000 kilometer, deze haast niet te bevatten afstand heeft team 40 de laatste 24 edities van de Roparun hardlopend en fietsend ruim overschreden. 13.000 kilometer, dat is iets verder dan een rondje om de maan! Wij zijn apetrots op deze waanzinnige prestatie en hopen hier de komende jaren nog vele, vele kilometers aan toe te voegen. 2019 is een bijzonder jaar voor ons. In 2019 verschijnen wij voor de 25e keer aan de start! Hier gaan we iets bijzonders van maken.

Een zilveren jubileum vraagt natuurlijk om een eenmalig en uniek jubileum shirt, waar de kleur zilver en een jubileum logo niet zal ontbreken. Deze willen wij laten afwijken van het blauwe exemplaar waar het team in de 2018 editie in heeft gelopen.

Vol trots delen wij mede dat de zoektocht naar een sponsor om het shirt te ontwikkelen al snel zijn vruchten af heeft geworpen. De eigenaar van Intersport Doesburg in Berkel en Rodenrijs stelt voor onze verjaardag voor het gehele team de hardloop shirts ter beschikking en zal ook meedenken met het ontwerp. Wij zullen deze sponsor dan ook met grote letters en vol trots met ons meedragen, tijdens trainingen, bijeenkomsten en gedurende de Roparun.

Wilt u als ondernemer ook graag op ons shirt meereizen, neem dan contact op met Mario de Koning, een van onze lopers, op 06-24142640. Hij kan de mogelijkheden met u bespreken voor sponsoring van bijvoorbeeld uw logo op het jubileum shirt. Voor elke sponsoring, groot en klein zijn er mogelijkheden.

Bekijk de website van Intersport Doesburg hier!

Namens het hele team bedankt voor het sponsoren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.