Opbrengst 2019

Geplaatst in Blog 0

Wat zijn wij waanzinnig trots! Zelfs in de weken na de Roparun bleef het geld binnen stromen. In ons 25ste jubileumjaar hebben wij dankzij vele acties, sponsoren, donateurs en mensen die onze koekjes, stroopwafels, wijn en speculaaspoppen hebben gekocht het geweldige bedrag van € 26.280,07 bijeen gebracht voor Stichting Roparun.

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. De ontwikkeling van ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven.

Alle sponsoren, vrijwillers, familieleden, vrienden en natuurlijk onze eigen 20 teamleden: ontzettend bedankt!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.