Tineke

Tijdens mijn opleiding en dienstjaren in de Daniel den Hoed kliniek heb ik ieder jaar vol bewondering en genegenheid de deelnemende teams van de Roparun zien vertrekken naar Parijs. Het was steeds weer een groot feest, de kliniek liep even leeg, patiënten en personeel zwaaiden de deelnemers uit. Inmiddels is de route omgedraaid van Parijs naar Rotterdam en heeft de Daniel den Hoed kliniek zijn deuren gesloten. Tegenwoordig vertoeven wij in het ErasmusMC kanker instituut in het centrum van Rotterdam.

Het Daniel gevoel blijft en toen afgelopen zomer mij gevraagd werd om als masseur mee te gaan met team 40 Daniel den Hoed, heb ik niet lang hoeven na te denken om ja te zeggen. Graag ervaar ik dit fantastische initiatief en zeker met dit prachtige team. Daarom stel ik mij graag even aan u voor.

Mijn naam is Tineke Nelemans [48 jaar], partner van Leo Middendorp en moeder van Lotte en Marit. Wij wonen in het Brabantse Zevenbergen met heel veel plezier.

In 1996 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, maar door een overschot aan fysiotherapeuten toentertijd, ben ik in 1999 begonnen aan de opleiding radiotherapeutisch laborant in de Daniel den Hoed Kliniek. Eenmaal de opleiding afgerond ben ik niet meer van werkgever gewisseld. Ik werk dus nog steeds op de afdeling radiotherapie van inmiddels het ErasmusMC kankerinstituut, echter niet in Rotterdam maar in Dordrecht waar een satelliet locatie is gevestigd.

In mijn vrije tijd wandel ik veel met onze puber hond [beagle Charlie], ben ik actief bij de waterscouting, loop ik regelmatig hard en handbal ik een uurtje in de week. Tijdens de vakanties zijn wij te vinden op een camping [Kroatië, Italië, Frankrijk, Oostenrijk hebben we o.a. aangedaan], of zijn we aan het skiën in Oostenrijk of Frankrijk.

Ik heb heel veel zin om met dit team in 2020 een topprestatie af te leveren.