Rob

Ik ben Rob Sonnemans en dit jaar mag ik voor de dertiende keer mee. Voor de twaalfde keer ga ik mij bezig houden met de inwendige mens voor onze teamleden; in 2007 was ik één van de lopers. Ik ben echt besmet met het Roparun virus. Elke jaar verbaas ik mij erover wat deze dagen doen met de teamspirit. Natuurlijk, we zijn het gehele jaar bezig om samen geld in te zamelen om het leven van kankerpatiënten te veraangenamen, maar de samenwerking en steun naar elkaar zijn deze dagen ongekend.

Ook kijk ik weer uit naar de doorkomst bij het Familiehuis op de Groene Hilledijk. Het Familiehuis is al jaren onze thuisbasis waar we feestelijk worden onthaald door het management, vrijwilligers en trouwe supporters. Dat is voor ons thuiskomen. Een groot aantal van onze teamleden heeft immers jarenlang gewerkt in de voormalige Daniel den Hoed kliniek en ik ben sinds 1999 in het Familiehuis vrijwilliger.

Traditiegetrouw wordt hier niet alleen voor ons de hoed afgenomen, we krijgen ook bloemen. Deze draag ik met mij mee tot het hoogste punt van de Erasmusbrug waar ik mijn bos in het water werp en denk aan de vele dierbare mensen die ik de afgelopen jaren aan kanker heb verloren en aan hen die op dat moment tegen deze verschrikkelijke ziekte strijden…

Rob Sonnemans

Dit bericht delen!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email