Rob

Ik ben Rob Sonnemans en dit jaar mag ik voor de elfde keer mee. Voor de tiende keer ga ik mij bezig houden met de inwendige mens voor onze teamleden; in 2007 was ik één van de lopers.

De Roparun is “een loop voor het leven”. Niet alleen zamelen we geld in om het leven van kankerpatiënten te veraangenamen, sinds ik ben “besmet” met het Roparun-virus kijk ik elk jaar weer uit naar dit geweldige evenement.

De doorkomst bij de Daniel en het Familiehuis is voor ons zeer bijzonder omdat vele ploeggenoten in de kliniek werken en ik sinds 1999 vrijwilliger ben in het Familiehuis. In 2018 verhuist de kliniek naar het centrum, dus dit jaar worden we voor het laatst triomfantelijk verwelkomd door de staf, vrijwilligers en gasten van het Familiehuis.

Vanaf hier is het eigenlijk een grote triomftocht tot het feestelijke onthaal en emotionele ontlading op de Coolsingel. Traditiegetrouw krijg ik bij het Familiehuis een bos bloemen. Op het hoogste punt van de Erasmusbrug werp ik deze in het water en denk dan aan de vele dierbare mensen die ik de afgelopen jaren aan kanker heb verloren en aan hen die op dat moment tegen deze verschrikkelijke ziekte strijden…

Rob Sonnemans

Dit bericht delen!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email