Marjolein

Marjolein

Mijn eerste roparun vanuit Parijs, was een gave, vermoeiende maar super bijzondere belevenis en ervaring. Het is zo’n leuke en bijzondere belevenis om te lopen/fietsen in estafettevorm met een groep verschillende mensen met eenzelfde doel. Een sportieve prestatie neerzetten en geld ophalen ten bate van kankerpatiënten met als motto: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Ook dit jaar ga ik weer mee. Lang geleden weleens geïnformeerd hoe je in het Daniël team kon komen. Toen kon je alleen toetreden in het team als loper, maar dat was niks voor mij. En nu jaren later ga ik voor mij tweede roparun als fietser.

Super, Team 40 Daniel, ik heb er weer zin in!!!

Oh ja ik zal mezelf nog even voorstellen. Ik ben Marjolein Kallemein- Verstraate, getrouwd met Anco en moeder van Jochem, Eline en Veerle. Zo’n 25 jaar geleden begonnen met de opleiding voor radiotherapeutisch laborant in de Daniël. En nu vele jaren later werk ik nog steeds met veel plezier op de afdeling radiotherapie in de Daniël Den Hoedkliniek ( ErasmusMC locatie Daniël) als radiotherapeutisch laborant.

Marjolein Kallemein-Verstraate

Dit bericht delen!Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone