Fotoreportage Roparun 2014, Team 40 Daniel den Hoed

Marian

Hoi

Mijn naam is Marian Cavazza en ik ga voor de 2de keer mee met team 40. In 2105 werd ik op het laatste moment gevraagd om mee te gaan omdat er lopers geblesseerd waren. Wat een prachtige ervaring was dat! Helaas was ik de jaren erna op het laatste moment geblesseerd. Dit jaar helaas wederom een hardloopblessure maar nu wel op tijd om een fietsplek te kunnen bemachtigen.

Zodoende zal ik dit jaar als fietser meegaan. Heel spannend om dit mee te gaan maken. De fietser heeft namelijk ook de taak om de helft van de etappe het busje te besturen en te navigeren. En de zorg voor de lopers niet te vergeten.

Ik werk in het Erasmus MC als research verpleegkundige op de afdeling Longziekten. Binnen het Erasmus MC wordt veel onderzoek gedaan. Dit is heel belangrijk om de behandeling en ondersteunende behandeling voor onder andere patienten met kanker te verbeteren. Het is voor mij een bijzondere uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen. Maar vooral mijn bijdrage aan de zorg en behandeling voor de patient binnen onderzoeksverband.

Het geld dat we inzamelen is niet voor onderzoek. De stichting Roparun levert een bijdrage voor ondersteuning van patient en naasten zodat het leven soms iets aangenamer kan zijn.

We hebben ons best gedaan om geld in te zamelen, maar het is nog lang niet genoeg. Doneren kan nog steeds via deze site!

Over 1 ½ week is het al zover, de weersvoorspellingen zien er goed uit, we hebben er zin in!

Tot op de Coolsingel!!!!

Groetjes Marian

Dit bericht delen!Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone