Jeroen

Mijn naam is Jeroen van Dam. Ik ben 44 jaar en sta in het leven samen met mijn vrouw Diana en onze 4-jarige dochter Demi-Anne.
Sinds 1997 ben ik werkzaam op de IT-afdeling van het Erasmus MC. Doordat ik al zo lang bij het Erasmus MC werk, heb ik al veel processen daar mogen meemaken. Zowel in de zorg, het onderwijs als bij het onderzoek. Ik sta 100% achter deze onderwerpen en zet me daar graag voor in. Het maakt mij gelukkig om mensen te kunnen helpen om ze beter te maken in wat zij kunnen.
Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica, ben ik weer actief gaan sporten en geef ik al meer dan 7 jaar hardlooptraining. De laatste jaren doe ik dit vrijwillig met een club zeer lieve mensen ”De Runnerts”.
Via De Runnerts ben ik Mario tegengekomen. Hij vroeg mij om dit jaar mee te doen aan de Roparun als loper bij Team 40 van De Daniel. In het voorjaar van 2019 ben ik mijn moeder verloren aan kanker. Elf jaar geleden mijn schoonvader en nu heeft mijn schoonmoeder kanker. Ook zij zal deze strijd tegen kanker helaas niet gaan winnen.
Hierom wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Van dichtbij heb ik mogen meemaken, hoeveel lieve mensen er zijn die zich dagelijks inzetten voor mensen met Kanker. Ik loop dit jaar mee voor alle mensen die vechten tegen kanker en al hun kracht geven om de kwaliteit van leven voor en met elkaar beter te maken.

“Je hebt andere mensen nodig, omdat je jezelf niet altijd kunt dragen. ‘En gelukkig zijn die mensen er’”.