Parijs!

Geplaatst in Blog 0
1 september 2014 Frans Bouvy 

Paris, France

21ste Deelname weer vanuit Parijs!

 

In 2015 zal team 40 voor de 21ste keer meedoen aan de Roparun. Dit jaar zal team 40 na 3 jaar Hamburg weer vanuit Parijs vertrekken. De Roparun 2015 start op 23 mei, de finsh is 25 mei op de Coolsingel in Rotterdam.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Roparun team 40 Daniel den Hoed bestaat uit acht lopers, die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen, oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat ons team uit acht fietsers en begeleiders. Denk hierbij aan chauffeurs, fysiotherapeuten, en cateraars. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. In 2014 heeft team 40 Daniel den Hoed in totaal € 12.250,- gedoneerd aan stichting Roparun. De afgelopen 23 edities van de Roparun is al meer dan 62 miljoen euro opgehaald voor zorg voor mensen met kanker.

Weten hoe de Roparun 2014 verlopen is?

 

Bekijk hier alle foto’s

Bekijk hier alle filmpjes

En lees hier alle Twitter berichten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.