Jubileum hardloopshirt naar de drukker!

Geplaatst in Blog 0
23 december 2018 Team 40 nieuws

Wat een mooi kerstgeschenk! Onze jubileum shirts zijn klaar. Vanaf nu zullen wij de shirts met veel trots dragen tijdens (hardloop)evenementen, trainingen en uiteraard ook tijdens de Roparun!

Wij willen bij deze al onze sponsoren hartelijk bedanken, Thijssen Sloopwerken, Intersport Doesburg, A.R. Beveiliging & Recherche, AP Network, J. van Dommelen Elektrotechniek, Axoft IT & telecom, Q-Salaris, Sport & Sales, Zeelenberg Architectuur, De Haij & van der Wende advocaten, Sonnemans ACTI, Aircovent, Vorm & Decor, Mazars, Verspa Deli, Jansen Glas, Ploeg Schilders, Goos Reclamemakers, Aber Logistics, Rijkse accountants & adviseurs en MKB boekhoudservice.

Vol trots kunnen wij jullie mededelen dat de totale opbrengst van het team 40 jubileum shirt in totaal ruim € 6000 bedraagt! Deze geweldige opbrengst komt volledig ten goede aan stichting Roparun. Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. De ontwikkeling van ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven.

Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een geweldig 2019 toe!

Dit shirt en variaties op de jubileum editie zijn binnenkort ook te koop, de opbrengst gaat naar stichting Roparun. Meer informatie volgt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.