1 juni tweede editie Het Goede Doel 010!

Geplaatst in Blog 0
29 maart 2018 Mario de Koning TICHTING HET GOEDE DOEL 010 ORGANISEERT!

EDITIE 2018

Op vrijdag 1 juni organiseren wij de tweede editie van Het Goede Doel 010 in het stadion van Excelsior Rotterdam! Een voetbaltoernooi dat jaarlijks wordt georganiseerd door en voor ondernemers. De dag staat in het teken van netwerken op een sportieve en prettige wijze voor een goed doel.

Bekijk onze website!

Het Goede Doel 010 geeft u de mogelijkheid tot netwerken met interessante ondernemers uit de regio. Om die reden is een deel van het speelveld in het stadion omgebouwd tot overdekte loungeruimte met horeca faciliteiten! Wegens grote interesse kunt u nu ook losse kaarten kopen voor de businesslounge, zodat u ook zonder team kunt genieten van exclusieve catering en nieuwe contacten kunt leggen en oude kunt onderhouden.

GOUDPAKKET €899,-

Aan het goudpakket is een eenmalige investering verbonden. De voordelen van een goudpakket zijn:

• Een team met 10 spelers
• Eten en drinken
• Uw team in het programmaboekje
• Uw bedrijf en logo in de nieuwsbrief en op de videowall
• Een volledig verzorgde walk-in diner
• Twee kaarten voor de businessruimte vanaf 14:00

2 BUSINESSKAARTEN €199,-

Koop nu businesskaarten en leg nieuwe contacten en onderhoud oude in een hoogwaardige omgeving!

U krijgt toegang tot exclusieve catering vanaf 14:00 en toegang tot een volledig verzorgde walk-in diner. Dit alles in een luxe setting op het hoofdveld van Excelsior Rotterdam.

Daarnaast krijgt uw onderneming vermeldingen op de videowall en in de nieuwsbrief!

Vorig jaar zijn de opbrengsten gegaan naar Alpe d’HuZes. Dit jaar is het Rotterdamse Roparunteam van de Daniël den Hoed-kliniek het goede doel!
Schrijf uw onderneming in en strijd mee voor de eer in het Van Donge & De Roo-stadion van Excelsior Rotterdam. Bel 010-2988850 of klik op de button!

Meer informatie ontvangen? Schrijf je in via deze link!

Het Goede Doel 010
Het Goede Doel 010 wordt jaarlijks georganiseerd voor uiteenlopende bedrijven uit Rotterdam en omstreken die liefhebber zijn van voetbal en een maatschappelijke bijdrage willen leveren.

De organisatoren

Danny de Bree is directeur van Gerse Jongens, Rotterdamse marketingconsultants die dagelijks werken om de merken van opdrachtgevers mooier te maken. Met de kennis die Gerse Jongens heeft opgebouwd springt het bij op strategisch, uitvoerend en creatief niveau.

Mario de Koning is directeur van MKB Boekhoudservice, een kantoor dat uitblinkt door verregaande automatisering dat zorgt voor kostenbesparing en snel inzicht in cijfers. MKB Boekhoudservice is gestart om ondernemers op locatie te helpen op administratief terrein.

Sandra Jansson is salesadviseur bij Sport & Sales, een onderneming dat opdrachtgevers adviseert en begeleidt bij de ontwikkeling, aankoop en implementatie van sponsorpakketten. Sport & Sales is de specialist in de exploitatie van Videowalls en LED-Boarding.
goededoellogo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.