Volg ons live via Tijdens de Roparun

Geplaatst in Acties 0
De route van Parijs naar Rotterdam

Wij vertrekken vrijdag 7 juni naar Parijs. De eerste nacht brengen we door op een camping vlakbij het centrum van Parijs, op Camping de Paris in het 16e Arrondissement. Vrijdagavond zullen we geheel volgens traditie barbecueƫn op de camping! Na de bbq gaan we soms nog even de stad in voor wat sightseeing. We moeten wel enigsinds op tijd naar bed, zaterdag is immers de start van de Roparun!

Zaterdagochtend ontbijten we op de camping en zullen na het ontbijt naar het startterrein vertrekken. Het startterrein bevindt zich naast vliegveld Le Bourget. Team 1 zal starten, team 2 rijdt na de start vast naar het eerste wisselpunt om zich daar voor te bereiden op wissel.

Onze teamindeling voor 2019:

Busje 1: Lopers: Jeremy, Xander, Frans & Jan Fietsers: Marja, Kristel, Samantha & Arine. team 1 mag starten en loopt zodoende het eerste blok.

Busje 2: Lopers: Ina, Frank, Wilfred & Mario Fietsers: Daniƫlle, Nicole, Monique & Peter. Team 2 zal het laatste blok lopen, de teams komen vlak voor de finish in Rotterdam samen om met het gehele team te kunnen finishen.

Verzorging: Jasper, Leo, Rob & Alex

Gedurende de gehele Roparun zullen wij regelmatig berichten en foto’s op onze website plaatsen, houdt de website dus goed in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.